Fleur & Bob

gaan trouwen
Kom je ook?

Fleur & Bob

gaan trouwen

7 augustus 2021

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De details

Datum: 7 augustus 2021
Tijd: 13:00
Locatie: Kasteel Duurstede,
Langs de Wal 6, Wijk bij Duurstede

Predicted Weather

Gem. temp: 20°
Rain: 0%
Humidity: 0%
Wind: 2mph

Kasteel Duurstede

We gaan trouwen in het prachtige Kasteel Duurstede, in Wijk bij Duurstede. Omringd door een slotgracht en het Kasteelpark, is dit echt een pareltje. Onze droomlocatie! 

Ben je met de auto, dan kun je het beste parkeren op de parkeerplaats Lang parkeren Wijk bij Duurstede aan het Inudatiekanaal 6. Van hier is het een korte wandeling naar het kasteel:

Het kasteel bestaat uit een binnenplaats omringd door twee torens. Verstopt achter de torens vind je een prieeltje in het groen. Als het weer mee zit is daar de ceremonie, gevolgd door de receptie op de (deels overdekte) binnenplaats. Mocht het regenen, dan zijn alle feestelijkheden overdekt. 

Programma

13:00 - Aankomst

Vanaf 13.00 ben je welkom op Kasteel Duurstede. Neem lekker een kopje koffie of thee en geniet van de omgeving, terwijl het bruidspaar zich voorbereidt op het grote moment.

14:00 - Ceremonie

De ceremonie vindt bij goed weer plaats in het prieel tussen het groen achter beide torens. Mocht het regenen, dan verplaatsen we naar de knusse Don Jon toren.

15:00 - Receptie

Na de ceremonie verhuizen we naar de binnenplaats of de tweede verdieping van de Bourgondische toren voor het aansnijden van de taart, de receptie en de borrel. Ook is er gelegenheid om op de foto te gaan bij de fotograaf.

18:00 - Diner

Het 5-gangen sitting dinner is bij mooi weer buiten op de binnenplaats. Mocht het regenen, dan verplaatsen we naar de spiegelzaal op de vierde verdieping van de Bourgondische toren

21:00 - Feest

‘s Avonds is het tijd voor het feest! Een professionele DJ zorgt voor passende muzikale begeleiding, en er is een open bar met Hollands assortiment. Naar verwachting rond middernacht sluit het bruidspaar af met een feestelijk afscheid.

Cadeautip

Dresscode

Summer chique
Tip: pastelkleuren passen perfect bij de taart en de bloemen 😉

Geen foto’s

Onze bruiloft vieren we liever met jou dan met je camera. Geen zorgen, onze professionele fotografe legt alles vast!

Contact

Heb je vragen of wil je een stukje doen ergens tijdens de dag?

Kom je ook?

Laat ons weten of je erbij bent, en of je iemand meeneemt.

New Field